Alle vil ha video, og alle skal få

SoMe-film

SoMe-filmer er det som gjelder i sosiale medier! Vi har gjennom flere år spesialisert oss på å lage nettopp dette. Manus, filming, redigering, grafisk – alt du trenger på ett og samme sted til alle plattformer.

6-sekundere til YouTube, 10-sekundere til Snapchat, 15-sekundere til Instagram/Tik Tok og raske snutter til LinkedIn og Facebook.

Corporate-film

Lengre videoproduksjoner i god kvalitet, til nettside, YouTube og andre plattformer der du trenger å synes.

Vi leverer manus, idé, produksjon og ferdigstilling. Perfekt for deg som ønsker en kul presentasjon av tjenester og produkter – eller kanskje en artig tvist til arrangementet!

Kurs

Vi bistår med alt du trenger til digitale kurs. Enten du vil sende live, spille inn ferdig produkt eller etablere et kartotek av kurs for digital opplæring har vi både erfaring og kompetanse på dette feltet.

Kom og besøk oss i Nye Studio i Trondheim. Vi har LED-skjerm i 3,5 x 3 meter, monitorer, teleprompter, podcastutstyr og flerkameraproduksjon – og ikke minst verdens triveligste by på menyen!

Aftermovies

Tur med gjengen, arrangement med bedriften eller «a day in the life of» – vi har årevis med erfaring på å lage aftermovies.

Hva med en film på kvelden som viser den gode stemningen fra tidligere på dagen?